Wysłany: 2009-02-11, 23:07 Dziewczyna chce gry wstępnej / masturbacji
Witam dawno mie nie było, pochwale się że poczyniłem duże postępy jeśli chodzi o kontakty damsko męskie i nie przypuszczałem że kiedyś będe potrzebował jeszcze waszej pomocy, chodzi o to że partnerka powiedziałą mi że uwielbia zabawy typu gra wstępna czy masturbacja i zaproponowała mi żebyśmy to zrobili razem, oczywiście sie zgodziłem ale jak sie do tego zabrać nie napisała mi czy chodziło jej poprostu o madturbacje typu każdy sobie czy na wzajem jeśli na wzajem to prosze o pomoc co ja mam jej tam robić i jak
Wysłany: 2009-02-12, 10:23
jesli chcesz jej dac orgazm pochwowy musisz uzyć wibratora(nie każda kobieta potrafi przezyc taki orgazm).Jesli orgazm łechtaczkowy,musisz pocierać łechtaczke palcami,poprostu ja piescić,zapytaj jej co sprawia jej największą przyjemnośc i dostosuj sie do jej wskazówek.Pozdrawiam
_________________ .. Z trudem przebaczamy innym, jeżeli na dnie naszych myśli tkwi coś, za co sami się nie możemy rozgrzeszyć(...)
Najpierw zapytam czy trudno znaleźć tą łechtaczke czy to poprostu jest ta górna część pipki tak ja we filmach sie tam liżą i pieszczą. Ale chyba nie bede tam musiał pieścić ją językiem tego sie boje bo chyba można jakieś choroby złapać, myślałem też o jakimś wibrującym wynalazku durex play ale czy to daje jakieś miłe dla dziewczyny efekty i czy można tego używać bez nakładania na fujarkę bo ona nie chce sexu, i co trzeba robić z takim wynalazkiem też przykładać do łechtaczki fajna nazwa ( łechtaczka)
[ Dodano: 2009-02-12, 15:15 ]
Przepraszam że wypytuje ale nie chciałbym wypaść jak najlepiej. Czy powinienne jej przy tym pieszczeniu łechtaczki wkładać palce do pochwy czy to może być przyjemne dla dziewczyny
Wysłany: 2009-02-12, 18:01
tak jednoczesne piszczenie jezykiem łechtaczki i wkładanie palców do pochwy może być przyjemnie,ale każda kobieta preferuje inaczej,zapytaj się swojej kobiety jak lubi i bedziesz wiedziec,A gdzie jest lechtaczka hmm powaznie nie wiesz..? wystarczy ze wpiszesz w google i wyskocza Ci rysunki z podpisaną łechtaczką.To chyba umiesz zrobić..? no chyba ze mam poszukac za Ciebie..??
Pozdrawiam
o co do tej choroby to mnie zszkowałeś
_________________ .. Z trudem przebaczamy innym, jeżeli na dnie naszych myśli tkwi coś, za co sami się nie możemy rozgrzeszyć(...)
Andre, radzę po prostu poprosić dziewczynę by pokierowała Twoje dłonie na początek, już ona na pewno będzie wiedziała co lubi, a Ty unikniesz krępujących pytań i nieścisłości anatomicznych (typu gdzie jest łechtaczka ) a i jej na pewno będzie wygodniej po prostu pokazać co i jak niż wydawać komendy: wyżej, niżej, mocniej, a teraz włóż mi tam palce...
Wiek: 27 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 1712 Skąd: z Końca Świata
Wysłany: 2009-02-12, 23:41
Ja Was dziewczyny podziwiam.. ta anielska cierpliwość:))
Andre25, super, że jak to sam określiłeś, poczyniłeś pewne kroki. Naprawdę bardzo fajnie, ale kurcze skąd u Ciebie taki brak wyobraźni? Przepraszam, że tak to nazywam, może troszkę opacznie, no ale inaczej tego nazwać nie potrafię.
Masz dziewczynę, do tego dziewczynę, która tego chce więc DZIAŁAJ:))) Weź się w garść i działaj. To że czasami coś się nie uda to normalne, każdemu się zdarza, ale próbuj, kombinuj i troszkę używaj swoich instynktów, obserwuj kobietę, a szybko nauczysz się co lubi bardziej, a co mniej..
Powodzenia życzę i wielu przyjemnych chwil. A szczegółowych wskazówek nie udzielam, ponieważ koleżanki u góry już to uczyniły:))
_________________ "Die Menschen haben diese Wahrheit vergessen, sagte der Fuchs.
Aber du darfst sie nicht vergessen. Du bist zeitlebens für das verantwortlich, was du dir vertraut gemacht hast. Du bist für deine Rose verantwortlich..."
Bardzo dziękuje wszystkim tylko ja wam coś powiem że boje sie tych wszystkich chorób przeposzonych choćby prze wydzielina z pochwy, napewno jak bym dziewczynie zaproponował wspólne zrobienie badań lekarskich to pewnie by sie obraziła.
Poprzez seks oralny możliwe jest przeniesienie wielu nośników chorób, w tym wirusa brodawczaka ludzkiego (HPV), opryszczki pospolitej czy nośniki chlamydiozy, rzeżączki, wirusowego zapalenia wątroby i innych chorób przenoszone drogą płciową, w tym wirusa HIV. Każdy rodzaj kontaktu z wydzielinami ciała osoby zarażonej HIV wzmaga ryzyko zarażenia. Jednak groźba znacznej większości z wymienionych infekcji jest mniejsza niż w przypadku kontaktów waginalnych bądź analnych[7]. Ryzyko zarażenia wzrasta, jeśli przy kontakcie oralnym dochodzi do kontaktu z krwią jednego z partnerów z błonami śluzowymi drugiego.
jak tak bardzo się boisz to faktycznie zaproponuj badania... dziewczyna albo da ci w mordę i odejdzie albo uzna Cię za odpowiedzialnego człowieka
wychodzi na to że większość z nas tu obecnych to nieodpowiedzialni ludzie bo mało kto myśli o chorobach w czasie seksu oralnego...
może skoro bardziej skupiasz się na ryzyku niż na seksie to oznaka że nie dojrzałeś jeszcze do tego?
w każdym razie moim zdaniem przesadzasz, Andre... tak samo możesz się zarazić różnymi cudami w restauracji, u lekarza i przy zwykłym całowaniu
to są sporadyczne przypadki a nawet jeśli coś załapiesz to w większości łatwo się to leczy... HIV i inne groźne choroby przenoszą się przy kontakcie z krwią więc o ile nie masz ranek w buzi możesz być spokojny...
Ja też uważam, że troszkę przesadzasz Po pierwsze masz rację, że podczas sexu oralnego można się zarazić wieloma chorobami ale zarażenie wirusem hiv jest niezwykle mało realne podczas takich zabaw. Ślina i soki trawienne robią swoje
Uważam, że musisz szczerze porozmawiać ze swoją dziewczyną. Powinieneś powiedzieć Jej o swoich obawach i nawet się wypytać o poprzednich partnerów.
Ja tak zrobiłem gdy poznałem swoją obecną dziewczynę. Do tego sama zaproponowała, że jeżeli chcę to pójdzie zrobić sobie badania !!!
Widzisz, to nie takie straszne Wszystko jest do obgadania
Wysłany: 2009-07-23, 14:36 Re: Dziewczyna chce gry wstępnej / masturbacji
Andre25 napisał/a:
... ale jak sie do tego zabrać nie napisała mi czy chodziło jej poprostu o madturbacje typu każdy sobie czy na wzajem jeśli na wzajem to prosze o pomoc co ja mam jej tam robić i jak
Andre,
a może wypróbujesz mój sposób? Zaręczam 100% skuteczność!
Na początek zapomnij o czymś takim jak Gra wstępna.
Zamiast tego przy kazdej nadarzającej sie okazji spraw żeby czuła Twoja obecność. Delikatny dotyk, muśniecie ustami, mniej lub więcej sprośny szept, kwiaty bez okazji, delikatne rozmowy erotyczne ... do wyboru masz absolutnie wszystkie drobiazgi wcale nie związane bezpośrednio z seksem, a ktorych to suma może spowodować taki wzrost napięcia, ze dziewczyna po prostu nie wytrzyma go ...
Jak dla mnie nie ma nic piękniejszego jak kobieta pachnącą podnieceniem prosząca: wez mnie w końcu, albo ...
Jest jednak jeden warunek. Musisz być otwarty na Jej potrzeby .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum