jesli sie nie myle jest to poprostu wibrator o dosc ciekawym i moze troszke nietypowym ksztalcie, zwazywszy na to iz jest dosc cienki na poczatku pewnie mozna go uzywac rowniez do sexu analnego, a do cipki wejdzie bez problemu oraz, moge sie mylic i jesli tak jest to mnie poprawcie, ale to nie sa kulki gejszy, takie kulki sa polaczone ze soba sznureczkiem i sa troche wieksze niz te na rysynku. nie mniej jednak bardzo ciekawy gadzet i sam jestem ciekaw opini uzywajacych go pan
zgadza się, zdjęcie przedstawia kulki analne, tzw. "anal beads" natomiast kulki geiszy to takie zazwyczaj dwie kulki średnicy ok 3 cm połączone sznurkiem, zazwyczaj spotykanez mniejszymi obiektami luźno latającymi wewnątrz, co powoduje uczucie może nie tyle wibracji co drgania podczas gwałtownych ruchów i wstrząsów.
Kulki geiszy raczej nie służą tak do wywoływania orgazmu, co do przygotowania się przed zbliżeniem lub/i trenowania mięśni.
Zazwyczaj po używaniu przez jakiś czas kobieta jest już dość mokra, nieraz bardziej nieraz mniej pobudzona, stymulacja jakiej dostarczają taie kulki jak już wspomniałem zazwyczaj nie wystarcza na osiąganie orgazmu.
Kupiłem takie kulki mojej partnerce, i czasem każę jej nosić jak idziemy na miasto albo do znajomych... (ona oczywiście nie opiera się). Zależy oczywiście co kto lubi, ale dostarczają pewnych wrażeń z tego, zę np nikt nie wie o nich tylko Ty/Wy... ale jak wracamy do domu to ona jest zawsze przygotowana do zabawy.
Kulki analne natomiast służą do stymulacji analnej (wow) i zazwyczaj jest to szereg "ziarenek" połączonych ze sobą sznurkiem lub sztywniejszym tworzywem sztucznym od giętkiego materiału żelowego, do twardego plastiku czy szkła. Przeważnie zakończone jakimś uchwytem ułatwiającym wyciąganie ale nie zawsze... Większości przypadków ziarenka mają coraz większy rozmiar.
Kulki analne są teoretycznie przeznaczone do stymulacji głównie w momencie rozpoczęcia się orgazmu u partnerki, wtedy kulki należy wyciągnąć z pupci bardziej lub mniej szybko (jak kto woli) co nie oznacza jednak ruchu jak przy odpalaniu kosiarki, bo może przypadkiem jeszcze wyjść nerka. (żart).
W praktyce jednak sprawdzają się bardzo dobrze przy stymulacji analnej prowadzącej do orgazmu, ze względu na swój obły, zmiennośrednicowy kształt (na przemian wąski element łączący z szerszymi kulkami).
Takie kulki też kupiłem ale jeszcze ich nie zaprezentowałem mojej lubej... chciałem najpierw wypróbować sam
Ostatnio zmieniony przez hash_er 2008-07-03, 15:17, w całości zmieniany 2 razy
Zastanawiam się nad takimi kulkami jako prezentem dla dziewczyny. Tylko sęk tym, że jest dość nieśmiała w kwestiach seksu i niezbyt jeszcze otwarta na perwersje. A wy sądzicie do dostaniu takiego prezentu dziewczyny? A może ktoś już coś takiego dal dziewczynie i jak to się skończyło?
Wysłany: 2009-09-14, 19:56
hmm, myślę że jako prezent kuleczki odpadają, tym bardziej że piszesz że jest niesmiała w tychże sferach. A powiedz ile macie lat i ile jesteście ze sobą.?
_________________ .. Z trudem przebaczamy innym, jeżeli na dnie naszych myśli tkwi coś, za co sami się nie możemy rozgrzeszyć(...)
Tak na prezent się raczej nie nadaje, z zaskoczenia się znaczy. Dogadajcie się, porozmawiaj z nią o tym, zaproponuj, że jej kupisz(nie bezinteresownie oczywiście).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum