wedlug mnie to indywidualna kwestia kazdej pary, a przede wszystkim faceta.
bo czy kobieta sie na to zgodzi to jedna strona medalu, ale facet wie najlepiej jak reaguje w chwili uniesienia, i tylko on moze wiedziec czy bedzie w stanie zapanowac nad autem w ruchu...
przyznam ze nigdy tego nie probowalem, ale z checia bym zmienil ten stan, jednak moja sie nie da namowic na tak ekstremalne warunki :P
_________________ Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo...
Jechaliśmy ostatnio leśną, pustą drogą to się na to skusiliśmy. Zwolniłem oczywiście a moja luba się zabrała do lodzika:) Było przyjemnie ale jednak wolę stanąć gdzieś na leśnym parkingu i wtedy sie zabawić. Po co ryzykować swoje jak i innych uczestników drogi życie?
Ja bym się raczej skupić nie mógł. Tutaj prowadzisz samochód, a tam, kilkadziesiąt centymetrów niżej dziewczyna ci robi loda. Wolałbym zatrzymać się gdzieś w lesie, w spokoju.
Jednak dla mnie bezpieczeństwo przede wszystkim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum