Oj zgadzam sie z tym jak najbardziej... Teraz dopiero zauważyłem ile obowiązków, załatwiania papierków itd doszło... A człowiek sie nie uczył, miał wszystko gdzies i teraz widać efekty. Nawet jeśli pójdzie sie coś załatwiać... :/
Pierwszy orgazm, bardzo się zdziwiłem. Miałem 13 lat.
Pierwszy seks 16, pierwszy alk 15, trawa 17, amfa 19, kwas 20, brown 21.
Teraz nie wrzucam niczego, odkąd wróciłem z psychiatryka.
, trawa 17, amfa 19, kwas 20, brown 21.
Teraz nie wrzucam niczego, odkąd wróciłem z psychiatryka.
masz się czym chwalić
[ Komentarz dodany przez: XXsweet dreamXX: 2008-09-26, 10:48 ] proszę bez takich komentarzy,forum porusza rózne tematy,rózne dziedziny zycia,i my tutaj o tym rozmawiamy,i nie za bardzo zrozumiałam sens Twojego postu...
_________________ [url="http://erobook.pl/?ref=danton""]Tylko dla Dorosłych - randka, a może.......??[/url]
Wysłany: 2008-09-26, 11:10
a mnie zaskoczyła pierwsza miesiączka i ta gruba podpaska ,która mi mamuska dała hehe:)) chodziłam wtenczas jak rozkraczona kaczka... dobrze ze odkryłam że sa równiez inne zabezpieczenia które nie zatruwaja tak zycia jak te podpachy :))
gdzies tam wyżej czytałam że pierwszt stanik,,a mnie wręcz odwrotnie,byłam z niego dumna ,uwielbiałam go nosic,chociaż pod nim nie miałam nic ,no dosłownie he:))
_________________ .. Z trudem przebaczamy innym, jeżeli na dnie naszych myśli tkwi coś, za co sami się nie możemy rozgrzeszyć(...)
a ja sie zdziwilam, ze mam pochwe
zawsze sie bawilam tylko dzyndzelkiem,az ktoregos razu odkrylam jakas dziure,mysle"co to"?
ale gdzies pozniej jakos sie dowiedzialam,ze to pochwa,ale bylam z siebie dumna,ze ja "odkrylam"
_________________ Każdy prawdziwy Master
ma na tyłku plaster :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum