ja lubie najpierw pobawic sie raczka przez spodnie, czuje, ze rosnie, najlepiej w pracy jak czasem przyjda mile i sexi kobietki to przy nich czasem masuje sie przez spodnie i mysle, ze to ona sie nim bawi... podniecaja mnie miejsca publiczne, a najlepiej jak spotkam jakąś sexi mamusie w sexi stroju i on sam daje znak do zabawy....
Bez kombinowania? No w sumie każdego dnia można też jeść bułkę z masłem bez kombinowania... Jakoś kobiety są o wiele bardziej kreatywne ale też mają jakby więcej organów, które mogłyby pobudzać. Może tylko dodam że zamiast ruchów góra-dół można jeszcze dodać kręcenie - coś takiego jak byśmy wkręcali żarówkę. Można też za jednym zjazdem ściągać całkiem napletek a przy wjeździe całkiem zakładać - wykorzystać maksymalną długość. Fajnie byłoby też dołączyć jakiś element psychologiczny a nie tylko mechaniczny. Np. odliczanie itp. Ale w sumie to myślę, że jakoś brakuje nam kreatywności i kobiety mogłyby nam pomóc i coś dla nas wymyślić - wypróbujemy.
Ja to robię zawsze prawą ręką na stojąco , a lewą w zatenczas wkładam sobię coś okrągłego w odbyt. Najczęściej jest to błyszczyk lub coś w tym guście. Stoje zawsze w rozkroku i to sprawia mi największą przyjemność i najszybciej osiągam orgazm. A czy ktoś z was próbował już takiej techniki ?
No właśnie, wygląda na to że tak naprawdę duże znaczenie ma nie tylko to co robimy z ptakiem ale także jak jest wtedy ustawiona reszta ciała - zwłaszcza nogi - czy są proste czy ugięte, skrzyżowane itp. Co do wkładania sobie różnych rzeczy w pupkę w tym czasie to przedmioty mają jedną przewagę nad paluchami - łatwiej je potem umyć i jest to bardziej estetyczne. Ale oczywiście należy uważać co wybieramy bo w przeciwieństwie do palca niektóre przedmioty mogą się nie dać tak łatwo wyciągnąć - a chyba nie chcemy żeby lekarz miał wyjątkowo śmieszny dzień w pracy Niemniej jednak najbardziej preferuję w tym miejscu palce i języki kobiet.
robię to tak wlaczam wibracje na telefonie za pomoca programu "bomb" telefon ciagle wibruje najmocniej jak tyko potrafi telefon trzymam telefon w rece sciaskam go jak najbardziej po 5 minutach nie czuje dloni i jazda :)
A ja od zawsze kładłem się na dmuchanym materacyku napompowanym do połowy i najpierw delikatnie a później wiercenie się i co tylko. Czasami zakładam też na swojego małego rękawek napompowany bardzo, kładę się na materacyku i jak z kobietą. Tylko do tej zabawy potrzebne są dobrze nawilżane gumki albo jakiś żel. Zamiast materacyka próbowałem też z innymi takimi pompowanymi zabawkami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum