Zarejestruj się u nas lub też zaloguj, jeśli posiadasz już konto. 

Poprzedni temat :: Następny temat
kobiecy wytrysk
Autor Wiadomość
oskar591 
Lubię poświntuszyć
nie ma mnie

Wysłany: 2008-09-21, 19:21   

shutterfly napisał/a:
Tryśnięcie jest łatwiejsze i znacznie mniej żmudne niż tłumaczenie tego artykułu :lol: Sam go tu linkowałem kiedyś na forum. Jak to zrobić było tu setki razy pisane. Kwestia tylko tego żeby to najlepiej zrobić w łazience gdzie można sobie bezkarnie pryskać kafelki. Znam relacje kobiet, które się tego nauczyły i były zadowolone, ja sam tak zrobiłem niektórym - za pierwszym razem nawet nie chcący :lol:

Bardzo proszę o instrukcje
N
Ostatnio zmieniony przez oskar591 2008-09-21, 21:19, w całości zmieniany 1 raz  

shutterfly 
SeksMistrz

Wysłany: 2008-09-21, 20:19   

Wystarczy zajrzeć na początek wątku, chyba nawet tutaj linkowałem ten artykuł. W innym niezależnym wątku ktoś będąc facetem chce się nauczyć dochodzić bez tryskania, więc tutaj mamy sytuację odwrotną - taka forumowa wymiana - kobiety mogą spróbować nauczyć się dochodzić tryskając a my spróbujemy nauczyć się dochodzenia bez tryskania. Obie rzeczy są sprawdzone i możliwe - chociaż męski orgazm bezwytryskowy jest o wiele mniej znany niż kobiecy wytrysk.

Vereena 
Łóżkowy ekspert

Wysłany: 2008-09-21, 22:28   

a wytrysk bez orgazmu?
tez sie chyba zdarza,nawet mi moj byly mowil,ze tak mial.

shutterfly 
SeksMistrz

Wysłany: 2008-09-21, 22:33   

Jeśli masz na myśli że mężczyznom się zdarza, to nie tyle wytrysk co pre-ejakulat (zwykle w małej ilości ale zdarza się w większej). Ale da się też zrobić prawdziwy wytrysk bez orgazmu i jest to łatwiejsze niż orgazm bez wytrysku. Wystarczy że penis nie jest sztywny w trakcie ejakulacji - można też to osiągnać za pomocą kontroli mentalnej, ale nie daje to żadnych korzyści ani mężczyźnie ani jego partnerce. Co innego, jak można dojść bez spuszczania i to wiele razy - tak wielu mężczyzn by chciało i dlatego się te kursy teraz organizuje. Można znaleźć strony o tym - oczywiście w Polsce o tym żaden lekarz pewnie jeszcze nie słyszał ale jak się napisze nowe książki to rzecz może się stać znowu znana. A tymczasem możesz zajrzeć do wątku o mężczyznach temu poświęconego - ktoś właśnie chce się nauczyć dochodzić bez spuszczania - będziesz trzymać kciuki? :-D
Ostatnio zmieniony przez shutterfly 2008-09-21, 22:35, w całości zmieniany 1 raz  

Vereena 
Łóżkowy ekspert

Wysłany: 2008-09-21, 23:02   

shutterfly napisał/a:
A tymczasem możesz zajrzeć do wątku o mężczyznach temu poświęconego - ktoś właśnie chce się nauczyć dochodzić bez spuszczania - będziesz trzymać kciuki? :-D

w sumie mi tam rybka ile razy sie spuszcza,byleby tylko szybko ponownie powstal i byl gotowy do dalszych dzialan :lol:

a to nie byl zaden ejakulat czy tam pre :mrgreen: normalnie sie spuscil ale mu to zadnej przyjemnosci nie dalo :->

bedziedobrze 
Chipsy przyszły

Wysłany: 2008-10-31, 10:49   

http://www.redtube.com/15878

moze bylo, moze juz wszyscy wiedzą ale moze tez komuś się przyda :)
daje rade naprawde :D c
pozdrawiam

studentka 
Chipsy przyszły

Wysłany: 2009-01-30, 01:22   Kobiecy wytrysk - po raz kolejny

IZKA28 napisał/a:
Wedlug mnie kobiecy wytrysk to "soczki". Przy orgazmie doznaje takiego uczucia ze mam wrazenie ze "siusiam". A jak mozna taki orgazm szybciej doznac? Tu potrzebny jestniestety chłop:) na mnie dziala kobiecy wytrysk gdy facet "ostro" bawi sie z moją łechtaczką, łapiąc ją ząbkami, ssanie.. To dziala i wtedy musimy sie skupic jak faceci przed orgazmem ;-)

Mam tylko jedno pytanie.
Miałam taką sytuację, że chłopak mnie rozgrzał, aż poczułam, że muszę iść siusiu... przeczytałam całe forum na ten temat i w sumie nadal nie wiem co mam robić w tym momencie.
Co znaczy skupić się? Mam popuścić tak jakbym oddawała mocz?
Napiszcie dokładnie co mam zrobić bo wiem, że jesteśmy blisko.

XXsweet dreamXX 
Moderator
SerceBijeDlaSerca

Wysłany: 2009-01-30, 17:31   

studentka...w jaki sposób Cie rozgrzewał..?wkładał palce do pochwy badz penisa..?

Jesli tak pewnie trafił na punkt G.
przeczytaj:Czasami na początku pieszczenia kobiety mają uczucie, że muszą skorzystać z toalety, prawdopodobnie dlatego, że pęcherz znajduje się tuż za przednią ścianą pochwy i jest w trakcie pieszczenia dotykany. Najlepiej więc przed np stosunkiem opróżnić pęcherz całkowicie.

http://amorki.org/regulamin.php

kamilek88 
Dziewica / Prawiczek

Wysłany: 2009-03-07, 13:46   

Wybacz koleżanko że spytam ale czy Ty kiedyś miałas takie uczucie jak napisałas wyżej??? ;-) Jeśli tak to co zrobiłas :-P

michal 
Chipsy przyszły

Wysłany: 2009-12-04, 14:11   

To co na tych filmach jest to jest zwykły mocz. Takie moje zdanie jest.

shutterfly 
SeksMistrz

Wysłany: 2009-12-21, 23:32   

Na niektórych tak. Ale zauważ skurcze ud, wyraz twarzy itp. - tak wygląda kobiecy orgazm ;-) A raczej nie da się jednocześnie sikać i szczytować :D Nie jest to niezbędne do szczęścia ale skoro istnieje to zawsze można spróbować.

lukaszzek 
Łóżkowy ekspert

Wysłany: 2010-04-22, 18:13   

Ja słyszłąem o czymś takim jak Punkt G który to doprowadza kobietę do owego wytrysku..

Posiadasz bloga, a moze wlasna stronę WWW?
Udzielasz sie na innych forach? Zajrzyj tutaj !!

Odpowiedz do tematu