Tryśnięcie jest łatwiejsze i znacznie mniej żmudne niż tłumaczenie tego artykułu Sam go tu linkowałem kiedyś na forum. Jak to zrobić było tu setki razy pisane. Kwestia tylko tego żeby to najlepiej zrobić w łazience gdzie można sobie bezkarnie pryskać kafelki. Znam relacje kobiet, które się tego nauczyły i były zadowolone, ja sam tak zrobiłem niektórym - za pierwszym razem nawet nie chcący
Bardzo proszę o instrukcje
N
_________________ Świat bez miłości nie ma sensu
Ostatnio zmieniony przez oskar591 2008-09-21, 21:19, w całości zmieniany 1 raz
Wystarczy zajrzeć na początek wątku, chyba nawet tutaj linkowałem ten artykuł. W innym niezależnym wątku ktoś będąc facetem chce się nauczyć dochodzić bez tryskania, więc tutaj mamy sytuację odwrotną - taka forumowa wymiana - kobiety mogą spróbować nauczyć się dochodzić tryskając a my spróbujemy nauczyć się dochodzenia bez tryskania. Obie rzeczy są sprawdzone i możliwe - chociaż męski orgazm bezwytryskowy jest o wiele mniej znany niż kobiecy wytrysk.
Jeśli masz na myśli że mężczyznom się zdarza, to nie tyle wytrysk co pre-ejakulat (zwykle w małej ilości ale zdarza się w większej). Ale da się też zrobić prawdziwy wytrysk bez orgazmu i jest to łatwiejsze niż orgazm bez wytrysku. Wystarczy że penis nie jest sztywny w trakcie ejakulacji - można też to osiągnać za pomocą kontroli mentalnej, ale nie daje to żadnych korzyści ani mężczyźnie ani jego partnerce. Co innego, jak można dojść bez spuszczania i to wiele razy - tak wielu mężczyzn by chciało i dlatego się te kursy teraz organizuje. Można znaleźć strony o tym - oczywiście w Polsce o tym żaden lekarz pewnie jeszcze nie słyszał ale jak się napisze nowe książki to rzecz może się stać znowu znana. A tymczasem możesz zajrzeć do wątku o mężczyznach temu poświęconego - ktoś właśnie chce się nauczyć dochodzić bez spuszczania - będziesz trzymać kciuki?
Ostatnio zmieniony przez shutterfly 2008-09-21, 22:35, w całości zmieniany 1 raz
A tymczasem możesz zajrzeć do wątku o mężczyznach temu poświęconego - ktoś właśnie chce się nauczyć dochodzić bez spuszczania - będziesz trzymać kciuki?
w sumie mi tam rybka ile razy sie spuszcza,byleby tylko szybko ponownie powstal i byl gotowy do dalszych dzialan
a to nie byl zaden ejakulat czy tam pre normalnie sie spuscil ale mu to zadnej przyjemnosci nie dalo
_________________ Każdy prawdziwy Master
ma na tyłku plaster :)
Wysłany: 2009-01-30, 01:22 Kobiecy wytrysk - po raz kolejny
IZKA28 napisał/a:
Wedlug mnie kobiecy wytrysk to "soczki". Przy orgazmie doznaje takiego uczucia ze mam wrazenie ze "siusiam". A jak mozna taki orgazm szybciej doznac? Tu potrzebny jestniestety chłop:) na mnie dziala kobiecy wytrysk gdy facet "ostro" bawi sie z moją łechtaczką, łapiąc ją ząbkami, ssanie.. To dziala i wtedy musimy sie skupic jak faceci przed orgazmem
Mam tylko jedno pytanie.
Miałam taką sytuację, że chłopak mnie rozgrzał, aż poczułam, że muszę iść siusiu... przeczytałam całe forum na ten temat i w sumie nadal nie wiem co mam robić w tym momencie.
Co znaczy skupić się? Mam popuścić tak jakbym oddawała mocz?
Napiszcie dokładnie co mam zrobić bo wiem, że jesteśmy blisko.
Wysłany: 2009-01-30, 17:31
studentka...w jaki sposób Cie rozgrzewał..?wkładał palce do pochwy badz penisa..?
Jesli tak pewnie trafił na punkt G.
przeczytaj:Czasami na początku pieszczenia kobiety mają uczucie, że muszą skorzystać z toalety, prawdopodobnie dlatego, że pęcherz znajduje się tuż za przednią ścianą pochwy i jest w trakcie pieszczenia dotykany. Najlepiej więc przed np stosunkiem opróżnić pęcherz całkowicie.
_________________ .. Z trudem przebaczamy innym, jeżeli na dnie naszych myśli tkwi coś, za co sami się nie możemy rozgrzeszyć(...)
Na niektórych tak. Ale zauważ skurcze ud, wyraz twarzy itp. - tak wygląda kobiecy orgazm A raczej nie da się jednocześnie sikać i szczytować :D Nie jest to niezbędne do szczęścia ale skoro istnieje to zawsze można spróbować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum