To prawda głęboka penetracja często ją stosuję i bardzo lubię. W tej pozycji jestem w stanie z mojej partnerki wydobyć najgłośniejsze westchnienia i pojękiwania.
Wysłany: 2008-09-09, 15:05
edek0 napisał/a:
To prawda głęboka penetracja często ją stosuję i bardzo lubię. W tej pozycji jestem w stanie z mojej partnerki wydobyć najgłośniejsze westchnienia i pojękiwania.
jezeli jest zbyt głeboka penetracja to może pojawic sie jęk nie rozkoszy ale bólu.
_________________ .. Z trudem przebaczamy innym, jeżeli na dnie naszych myśli tkwi coś, za co sami się nie możemy rozgrzeszyć(...)
Kobieta leży na plecach Jedna nogapodniesiona do góry
Mężcxzyzna klęczy okrakiem na drugiej nodze Może tulić i pieścić tą podniesioną
Gra wzrokiem i dotykiem
Pełne otwarcie się kobiety Głęboka penetracja
To jest właśnie żaglówka o której pisałem w usuniętym poście
N
Pozycji to używamy wielu Napiszę więc o moich ulubionych. To "na pieska" (już wyżej omówiona), "na pagony" i "motylek".
"Na pagony" - to kiedy kobieta leży a partner klęczy przed nią. Ona zakłada mu nogi na ramiona. Mężczyzna jest stroną aktywną. Lubię ją od kiedy odkryłam jaką przyjemność sprawia mi całowanie moich stóp przez partnera, właśnie w tej pozycji
"Motylek" - to kiedy partnerka siedzi na udach partnera, ma rozłożone nogi. Oboje odchylają się do tyłu i podpierają na dłoniach. Oboje mogą poruszać biodrami okrężnie, a partnerka może też wykonywać ruchy posuwiste. I oboje mogą na siebie patrzeć i obserwować swoje reakcje… a ja to uwielbiam
My z moją partnerką kochamy się raczej tylko w jednej pozycji - Misjonarskiej. Próbowaliśmy trochę eksperymentować, ale jednak w tej nam obojgu jest najlepiej i najwygodniej i się jej trzymamy. Od czasu do czasu coś urozmaicamy (najczęściej 69 albo z nogami partnerki na moich barkach), ale raczej rzadko i póki co nie odczuwamy potrzeby jakichkolwiek zmian
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum