_________________ "czasami lepiej jest spac.
w cieniu ogrodu dzikich trwa.
we snie budowac nowy swiat.
niech ci sie przysni szklane slonce.
(...)
niech ci sie przysnie ja. tylko zasnij..."
Wiek: 27 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 1712 Skąd: z Końca Świata
Wysłany: 2008-06-23, 21:47
Tylko samochód.. na motor mogę popatrzeć.. ale nie wsiądę już - kiedyś miałam mini wypadek:D
sex oralny - sex analny?
_________________ "Die Menschen haben diese Wahrheit vergessen, sagte der Fuchs.
Aber du darfst sie nicht vergessen. Du bist zeitlebens für das verantwortlich, was du dir vertraut gemacht hast. Du bist für deine Rose verantwortlich..."
_________________ "czasami lepiej jest spac.
w cieniu ogrodu dzikich trwa.
we snie budowac nowy swiat.
niech ci sie przysni szklane slonce.
(...)
niech ci sie przysnie ja. tylko zasnij..."
Wiek: 27 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 1712 Skąd: z Końca Świata
Wysłany: 2008-06-23, 22:05
Słoń.. zawsze je podziwiałam i chciałabym np pogłaskać takiego małego słonika. Krowę wiele razy dotykałam, bo babcia mieszkała na wsi.. więc żadna nowość:))
Sex w prezerwatywie czy stosunek przerywany? Innych sposób nie ma:)
Namieszaliśmy właśnie.. więc niech jedna osoba odpowie na dwa powyższe pytanie i poda tylko jedno pytanie.
_________________ "Die Menschen haben diese Wahrheit vergessen, sagte der Fuchs.
Aber du darfst sie nicht vergessen. Du bist zeitlebens für das verantwortlich, was du dir vertraut gemacht hast. Du bist für deine Rose verantwortlich..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum