jest niesamowitą aktorką i kobietą. Tak slicznej i młodej, a zwłaszcz utalentowaje aktorki jeszcze nie widzialem.
Jak bym miał możliwość to Marta by było idealnym przykładem zadbanej kobiety, która mogłaby zostać moja damą na wieki.
leeeee tam, dla mnie zupelnie bez wyrazu...nie ma sie czym podniecac
jest wiele lepszych i majacych w sobie to cos aktorek.
to tylko taka wylansowana, "idealna" medialna kukielka...
_________________ Każdy prawdziwy Master
ma na tyłku plaster :)
Kiedyś, jak miałem wymienić Polską aktorkę(młodego pokolenia), którą najbardziej lubię, bez chwili zastanowienia wymieniałem Martę. Ale niestety po jej udziale w Tancu z Gwiazdami i jej 'brawurowej' roli w jakże ""niesamowitym"" polskim serialu 'teraz albo nigdy' moja opinia na jej temat zmieniła się całkowicie. Wydaje mi się taka mdła, przesłodzona i wogóle.
Ale ładna to ona nawet jest.
Dla mnie jest to aktoreczka telewizji TVN i tylko w produkcjach tej telewizji się sprawdzi.
_________________ Obowiązuje zero poczucia humoru. Powaga w 1000%.
Konder Gość
Wysłany: 2010-01-16, 23:35 This Trojan Horse is pissing me off?
What are some simple things I can do to protect my PC from viruses and hackers? [url=http://my.elakiri.com/forum/showthread.php?p=6397941#post6397941]unlock iphone 3g[/url]
Aypapi Gość
Wysłany: 2010-01-23, 19:17 Is there a music downloading program that is like Limewire,
I don't know what it is but after i uninstalled a virus it deleted a lot of the scripting for programs to work and now it keeps de-selecting things as i'm doing them. Like i'm trying to play a game and it keeps de-selecting the whole game so it minimizes the entire game and i have to re-click it again, same with firefox, it even tries to close it. If anyone knows how to deal with this, any help would be appreciated [url=http://forexrobot-review.com]forex robot[/url]
Kordakh Gość
Wysłany: 2010-02-26, 18:47 Song in my iTunes library wont play,please help!!!!?
my computer had the Trojan virus, so i rebooted it and everything is now new, but my sound doesn't work, and when i put the sound blaster CD in, this folder comes up and i don't know how to install it, please help! By the way i tried everything, even opening Device Manager and fixing it from there [url=100PARENTINGTIPS.INFO]parenting tips[/url] [url=EASYSTRESSREDUCTION.INFO]stress reduction[/url] [url=OVERCOMESHYNESSEASY.INFO]overcome shyness[/url] [url=THE-POWER-OF-YOUR-SUBCONSCIOUS-MIND.INFO]the power of your subconscious mind[/url] [url=IMPROVE-CONCENTRATION.INFO]improve concentration[/url] [url=DAILY-MOTIVATION.INFO]daily motivation[/url] [url=HOW-TO-STOP-PROCRASTINATING.INFO]how to stop procrastinating[/url]
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum