Jedni mówią o tym głośno i wcale im to nie przeszkadza inni się do tego nie przyznają ale prawda jest taka, że statystycznie ponad 90% społeczeństwa się masturbuje.
Jeżeli nawet w gronie znajomych z reala nie rozmawiasz o tym lub nie przyznajesz się to tutaj zupełnie anonimowo możesz o tym porozmawiać. I tak jak w temacie kiedy był wasz pierwszy raz ze sobą ?
powiesz jedno.. masturbacja jest najlepsza ale przy swoim partnerze :)... fajne
a zaczynanie w okresie dojrzewania to pewnie wszyscy maja ok. wieku 13-14 lat.. ciekawy świata i cipek dziewczynek...
zaczęłam się onanizować mając jakieś 7 lat
oczywiście to było drażnienie łechtaczki do orgazmu, bo wkładanie sobie do cipki przeróżnych przedmiotów zaczęłam w wieku jakichś 12 lat....i całe szczęście,że nie uszkodziłam sobie dziewictwa
ale onanizuję się do dziś i bardzo lubię tzw cyberki na skype
aczkolwiek onanizm we dwoje jest o wiele przyjemniejszy....np bez dotykania się nawzajem-tylko wspólny onanizm (uczta dla oczu ).
no no to wiem.. ale aby wiekszosc lasek sobie tak twoprzyla to faceci by byli w 7-mym niebie. nie mowie tego bo czegoś mi brakuje... ale zawsze czegoś nowego chcialbym probowac poki co jeszcze jestem mlody
zaczalem sie masturbowac w wieku 7 lat, teraz mam 18 i od paru miesiecy juz tego nie robie, zdecydowanie wystarcza mi moja dziewczyna, a gdy ona nie moze ( niedysponowanie ) lub gdy nie ma ochoty to po prostu ja prosze o mala przyjemnosc i mnie zaspokaja ustami/reka.
_________________ Nie wdawaj się w dyskusje z debilem, najpierw zniży Ciebie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
no ja zaczolem w wieku 14-15 lat wiec nie jest tak zle :) bo mialem wtedy mlodszych kolegow i oni juz mowili ze sie masturbuja... i wtedy zaczolem tez ja.. ale moim zdaniem to jest zle.. i podobno slepnie sie od tego xD
no ja zaczolem w wieku 14-15 lat wiec nie jest tak zle :) bo mialem wtedy mlodszych kolegow i oni juz mowili ze sie masturbuja... i wtedy zaczolem tez ja.. ale moim zdaniem to jest zle.. i podobno slepnie sie od tego xD
watpie zeby sie od tego sleplo...
_________________ Nie wdawaj się w dyskusje z debilem, najpierw zniży Ciebie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum