Wiadomo jest kilka wyjść. Albo połykacie z namiętnością i z radością że aż partner się podnieca do niebogłos, albo tylko pozwalacie wpuścić ją do buzi i na buzie - lub ostatnia pewnie możliwośc to takie co boją się przygód że wogole nie dopuszczają takiej myśli...
Co wy na to ?
a nie lepiej gdy kobieta pozwoli na spuszczenie sie do ust.. by zaraz potem "oddac" sperme pocalunkiem facetowi? Dla mnie rewelacja...
malo ktory mezczyzna to lubi, szczerze mowiac nie znam osobiscie nikogo kto to lubi :P
chociaz sam caluje sie z moja po robieniu lodzika ale ona nigdy nie bierze spermy do ust... i tak samo ja :P
_________________ Nie wdawaj się w dyskusje z debilem, najpierw zniży Ciebie do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Wiek: 27 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 1712 Skąd: z Końca Świata
Wysłany: 2007-11-25, 16:26
nie,nie wcale nie było w tym ironii.. tylko własne upodobania.. długo szukałam faceta, który by się na to zgodził.. I uwierzcie są tacy których to kręci:P
Flow., ale z tymi owocami to jest powaznie ?...
bo zaczne od jutra jesc ananasy i brzoskwinie.
hmmm juz wiem dlaczego moja ulubiona salatak to ananasowa :D :D przepis: http://www.przepisy-kuche...anasowa-ani.php
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum