Wiek: 27 Dołączyła: 16 Lis 2007 Posty: 1712 Skąd: z Końca Świata
Wysłany: 2008-01-07, 23:41
Niby temat typowo męski.. ale wepchnę swoje trzy grosze.. Bo jako, ze jestem bi to i mam wyrobiony gust na temat kobietek. Piersi? Dla mnie atrybut kobiecości. Kobieta bez lub z biustem wielkości A.. odpada.. Nawet bluzka na niej źle leży. Ale wielkość jak wielkość.. Najważniejsza jędrność..
_________________ "Die Menschen haben diese Wahrheit vergessen, sagte der Fuchs.
Aber du darfst sie nicht vergessen. Du bist zeitlebens für das verantwortlich, was du dir vertraut gemacht hast. Du bist für deine Rose verantwortlich..."
Mnie duze piersi szczerze mowiac odrzucaja.. w sensie wieksze niz D a nawet niektore D.
Widac, ze nie sa juz jędrne i takie... no takie bardzij fuj niz mniam:P
_________________ Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze
Jego język sprawia, że jęczę
Pozwalam by robił ze mną wszystko
Chcę być jego żoną, chcę by jego dziwką
Jestem wierną suką mego pana !!
ja bardziej niż na wielkość zwracam uwage na kształt i sutki. Wielkość naprawde nie istotna (wiadomo ze kompletna "deska" to raczej mało kobiece wiec odpada, no i zbyt duże też) wiec do raczki sa piękne i te ciut wieksze też :)
Ostatnio zmieniony przez Pan Nirwana 2008-01-08, 11:30, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-01-20, 23:33
Gdybym miala duze piersi zle bym sie czuła. Wspolczuje tym co maja wielkie nawet plastykowe ala Pamela Anderson. Ja mam skromne ale czasami mówie do nich " mogly byscie troche podrasnąc!" niby łapie je w dloniach ale...85 b to takie jakby kon napluł na blache żart.
_________________ Nigdy nie zaprzeczaj kobiecie, za chwilę ona sama sobie zaprzeczy
Emilka6969, moze fotke jakas :D w odpowiednim dziale
IZKA28, kazde piersi sa dobre, wystarczy je dobrze wyeksponowac.. znam laske ktora jest praktycznie deska, ale tak potradi sie ubrac ze te cycuszki sa warte grzechu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum