Wysłany: 2007-08-28, 22:56 Sposoby masturbacji dla Pań
KORALE
Weź zwykłe korale o jak największej średnicy i wkładaj jednego po drugim do twojej cipci a potem je wyciągaj powoli albo szybko tak jak ci pasuje.
NA FOTELU
usiądź wygodnie na fotelu a nogi połóż na oparciach od fotela wtedy masz idealny dostęp do swojej szparki i możesz z nią robić co chcesz.
DEZODORANT
Jeśli nie masz nic pod ręką to weź jakiś smukły i wąski dezodorant lub jakieś perfumy o ciekawym kształcie. Możesz naciągnąć na nie prezerwatywę i masz gotowy przyrząd do zabawy i o ciekawym kształcie a perfum masz nalewno dużo i o różnych kształtach, więc możesz wypróbować wszystkie a może znajdziesz takie, które będą Cię świetnie pobudzały.
PORUSZANIE BIODRAMI
Podczas masowania swojej muszelki lub wkładania do niej czegoś leżąc zacznij unosić i opuszczać biodra daje to większe doznania.
RĄCZKA OD SZCZOTKI DO WŁOSÓW
Weź szczotkę do włosów dokładnie ją umyj, lekko przykucnij i zacznij powoli wkładać i wyjmować jej rączkę za każdym razem coraz dalej. Mozesz rowniez uzyc szczotczki elektrycznej
BANAN
Weź zwykłego banana i obierz go ze skórki. Włóż go w prezerwatywe i już masz prowizoryczny wibrator.
Tak gdzieś czytałem że to daje dobre efekty jak pisał savalas ale też przy częste praktykowanie tego może dojść do oduczenia się przeżywania orgazmu bez użycia strumienia wody, czy jakoś tak ;) Mam nadzieję że rozumiecie o co chodzi..
Jednak chętnie poznał bym, jak inni myślę, zdanie pań w tej sprawie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum